Qui som

INSTAL·LACIONS MAÑAS BRONCHUT, S.L. fou fundada com a societat en l’any 1.994, tot i que des de l’any 1.988 fins al 1.994 va estar actuant i realitzant tots els seus treballs en règim d'autònom. Actualment la seu social de la nostra empresa es troba ubicada al Carrer Fornal, 15 del Polígon Industrial Can Comelles de (08292) - Esparraguera (Barcelona).

equip

L'equip d'Instal·lacions Mañas Bronchut

L’empresa es dedica principalment al manteniment, reparació i instal·lació d'aire condicionat, calefacció, A.C.S. i refrigeració industrial, serveis per als què disposa dels preceptius carnets homologats pel Departament d'Indústria de la Generalitat de Catalunya.

Actualment l'empresa es troba en fase d'expansió i el nostre àmbit de treball s'estén a tota Catalunya. A tal efecte disposem d'una plantilla composada per 19 persones, per atendre les necessitats de tots els nostres clients amb la finalitat d'oferir el nostre millor servei en el termini més breu possible.

Què fem

Aquest any completem els nostres serveis oferint taller propi de reparació de compressors frigorífics oberts i semihermètics de pistons i cargol de totes les marques, amb la possibilitat de poder reparar in situ.

neteja circuits per canvi refrigerant

Neteja de circuits de refrigerant

També realitzem canvi de refrigerants per adequar les instal·lacions a la nova normativa medi ambiental. Aquest servei el fem comptant amb la darrera tecnologia basada en una màquina de neteja (Fioi3oil system) utilitzant el mateix refrigerant. D'aquesta manera garantim l'eliminació de l'oli mineral o contaminat de la instal·lació, així como la brutícia i aigua, deixant la instal·lació preparada per reomplir d’oli POE i el refrigerant escollit per a la substitució. Aquest mètode l'apliquem també en cas d'haver de reparar un compressor amb el bobinat cremat, oferint una garantia addicional per estar completament segurs d'haver eliminat els contaminants del circuit frigorífic.

Revisem la instal·lació abans i després amb l'analitzador del rendiment de la màquina (ClimaCheck), on es parametritza temperatura de descàrrega, aspiració, pressions de descàrrega i aspiració, consums elèctrics, voltatge, temperatures d'entrada i sortida d'aigua i aire d'evaporador i condensador, efectuant una anàlisi i corregint els elements en què el resultat d'aquesta anàlisi reflecteixi un mal funcionament, essent això vital per aconseguir el màxim rendiment de la màquina, aconseguint un estalvi en el consum energètic.

[+] Consulteu els serveis que oferim

Disposem també dels Serveis Tècnics Oficials de les empreses TOP CLIMA, S.L. (Climaveneta), AIRLAN, S.A. (Aermec), EUROFRED (Daitsu, Eurofred, Hiyasu i Tecno Sakura) i JHONSON CONTROLS (Roca York), dedicades a la fabricació de maquinària per climatització, processos i energia solar.

[+] Serveis Tècnics Oficials

Així mateix i acomplint amb la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals, hem contractat, amb una empresa externa, els serveis d'assessorament del pla de prevenció i avaluació de riscos laborals, així com la formació continuada i la vigilància de la salut dels nostres operaris.

També tenim contractada una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil general, amb la companyia Fiatc, que dóna cobertura a la nostra empresa envers qualsevol accident o eventualitat que pugui succeir en el desenvolupament diari de la nostra activitat professional.

Contem amb una àmplia i important cartera de clients, que són la millor mostra dels nostres treballs:

[+] Clients

instal·lacions

Les nostres instal·lacions

vista de la nau

Vista general de la nau

taller reparacio

Taller de reparació propi

climacheck

Climacheck

analisi dades

Anàlisi de dades